Am demarat cel mai mare studiu urban cu privire la nivelul de confort din clădirile de birouri din România!

Deoarece în centrul strategiei grupului Saint-Gobain din care facem parte se află creșterea nivelului de confort al ocupanților şi utilizatorilor unei clădiri, anul acesta ne-am propus să demarăm cel mai mare studiu urban cu privire la nivelul de confort din interiorul clădirilor de birouri din România.

Pentru acest studiu, compania noastră va colecta informații relevante din aproximativ 200 de clădiri din București, Cluj și Iași. Inițiativa presupune colectarea parametrilor de luminozitate, temperatură, umiditate, zgomot cu ajutorul dispozitivului si a aplicației mobile MC 350 pentru a măsura nivelul de multi confort

CE ESTE MULTI CONFORT?

Multi Confort este un mod de proiectare a clădirilor centrat pe experienţa viitorilor ocupanţi. Combinând cinci aspecte cheie ale confortului – estetica, confortul termic, acustic, vizual şi calitatea aerului – programul Multi Confort demonstrează prin proiecte reale că este posibil să obţinem un nivel înalt de performanţă a clădirilor, creând, în acelaşi timp, un mediu durabil, confortabil, cu costuri mici de întreţinere şi funcţionare.

CE ESTE MC 350?

MC  350  este  un  dispozitiv  inovator  corelat  cu  aplicaţia  prototip  cu  același  nume,  create pentru a măsura nivelul de Multi Confort dintr-un spaţiu.

CE MASOARĂ DISPOZITIVUL MC 350?

  • Temperatura
  • Umiditatea
  • Luminozitatea
  • Nivelul de zgomot

Datele colectate se vor prelucra exclusiv la nivel global, din punct de vedere statistic, şi vor contribui la identificarea soluțiilor constructive necesare pentru creșterea nivelului de confort în clădirile de birouri din România.

La Saint-Gobain, credem că nivelul optim de confort dintr-o clădire este dat de cantitatea perfectă de lumină, o temperatură ambientală ideală, un nivel adecvat de sunet, o calitate ridicată a aerului interior. La toate acestea se adaugă design-ul şi estetica spaţiilor, siguranţa în exploatare, eficienţa şi durabilitatea. Iar noi depunem eforturi constante pentru a contribui prin produsele şi soluțiile noastre la dezvoltarea clădirilor mai sănătoase, mai durabile și mai confortabile.

Descarca flyer pentru detalii suplimentare