Gala digitală de desemnare a câștigătorilor Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Gala digitală de desemnare a câștigătorilor Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Cea de-a 12-a ediție a Saint-Gobain Gypsum International Trophy are loc pe 5 noiembrie 2021, desfășurându-se în format 100% digital. Programat inițial să se desfășoare în format fizic la Atena, Grecia, având în vedere condițiile actuale sanitare, evenimentul a fost mutat online, ceea ce a permis Grupului să facă o donație de 17.000 de euro către HSPN - Societatea Elenă pentru Protecția Naturii.  

În cadrul fiecărei ediții, sunt înscrise cele mai complexe și uimitoare proiecte din întreaga lume, concurând pentru șansa de a câștiga unul dintre cele 14 premii acordate pentru 6 categorii: soluţii pe bază de gips-carton, soluţii pe bază de ipsos, inovaţie şi dezvoltare durabilă, clădiri rezidenţiale, clădiri non-rezidenţiale, plafoane.  La ediția curentă au concurat 74 proiecte din 30 de țări de pe continentele Americii până în Asia și din Europa până în Africa.Proiectele înscrise servesc drept referință pentru execuția sistemelor pe bază ipsos și gips-carton pentru comunitatea internațională de specialiști în construcții.

La ediția din 2018, România a obținut Locul II la categoria „Inovaţie şi dezvoltare durabilă” cu cea mai mare clădire de birouri din Sud Estul Europei certificată „Multi Confort” de către Saint-Gobain. Mai multe detalii - LINK descriere ENGLEZĂ sau LINK descriere ROMÂNĂ

Mai multe informații despre proiectele participante la Gypsum National Trophy - LINK.

La această ediție, România a înscris 3 proiecte la 3 categorii distincte:

 

ISHO   BRITISH   EDEN CENTRU CULTURAL

 

DESPRE CONCURS

Descoperiți mai multe informații  - LINK Gypsum International Trophy

Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de tradiţie, lansat de către Grupul Saint-Gobain în anul 1998, trofeul  fiind  acordat  pentru  excelenţă şi  inovaţie  în  execuţia  lucrărilor  prin utilizarea  produselor  pe  bază  de  gips şi  a  sistemelor  aferente.  Totodată, competiţia stimulează crearea de soluţii noi care răspund provocărilor momentului: eficienţa energetică, protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă.

La fiecare doi ani, Gypsum Trophy reunește cei mai talentați și pricepuți constructori, recompensându-i pentru excelența în execuție, pentru soluțiile inovatoare alese în proiecte și pentru performanțele obținute cu ajutorul produselor și soluțiilor Saint-Gobain.

PREMII & TROFEE

Grand Prix - Marele Premiu se acordă proiectului cu cel mai ridicat scor din cea mai competitivă categorie

President’s Prize - Premiul Președintelui este un premiu onorific acordat de Președintele Juriului, Rupert Neumann, International Product Manager for Gypsum, Central Marketing and Development, Saint-Gobain

1st Prize - Premiul 1 este acordat proiectului cu cel mai mare scor în cadrul categoriei în care a concurat (Winner)

2nd Prize - Premiul al 2-lea este acordat proiectului cu al doilea cel mai mare scor în cadrul categoriei în care a concurat (Runner-Up).