Grupul Saint-Gobain

Grupul Saint-Gobain - lider mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii

Cu o indelungata istorie la nivel international, infiintata in Franta, de regele Ludovic al XIV-lea, in anul 1665, Grupul Saint-Gobain este liderul mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii, creand, producand si distribuind materiale de constructii performante pentru a raspunde cererii in crestere cu privire la eficienta energetica si protectia mediului.

 

Inovatia – la baza strategiei Saint-Gobain

Saint-Gobain aduce constant inovatii in ceea ce priveste confortul, eficienta din punctul de vedere al costurilor si durabilitatea cladirilor unde traim sau muncim din intreaga lume. Solutiile Saint-Gobain se intind de la ferestre cu autocuratare si sticla fotovoltaica pana la sisteme de izolare inteligente, sisteme de alimentare cu apa, solutii solare si distributia de materiale de constructii.

Incepand cu anul 1665, Saint-Gobain si-a demonstrat in permanenta capacitatea de a inventa produse care imbunatatesc calitatea vietii. Fiind unul dintre primele 100 grupuri industriale din lume, Saint-Gobain continua sa isi valorifice know-how-ul tehnologic, deseori in parteneriat cu cele mai prestigioase universitati si laboratoare. Ca exemplu al angajamentului Grupului fata de inovatie, peste un sfert din produsele Saint-Gobain nu existau acum cinci ani.

Cu vânzări de 39,6 miliarde de euro în 2015, Saint-Gobain operează în 67 de țări și are peste 170.000 de angajați.  Saint-Gobain a traversat timpurile si a anticipat viitorul: timp de 350 de ani, Grupul s-a reinventat continuu pentru a se adapta si a putea contribui la schimbarile lumii.

 

Sectorul Materialelor Inovatoare:

Sticla plana pentru constructii, transport si energie solara; materiale ceramice, materiale plastice, materiale abrazive, solutii textile.

 

Sectorul Produselor pentru Constructii:

Gips-carton si ipsos pentru constructii sau industrial, vata de sticla, conducte din fonta, mortare, produse de exterior.

 

Sectorul Distributiei Materialelor de Constructii:

Distributia de materiale de constructii pentru firme specializate si publicul general.