NOU S-a lansat catalogul de produse și servicii Saint-Gobain Rigips 2016

NOU S-a lansat catalogul de produse și servicii Saint-Gobain Rigips 2016

Echipa Rigips stie ca succesul unei companii nu se afla doar in furnizarea unei game variate de produse de calitate, ci si în oferirea de servicii la cele mai inalte standarde. Noul Catalog de produse si servicii Saint-Gobain Rigips, cuprinde angajamentul nostru fata de clienti prin oferirea de informatii relevante, complete despre toate produsele pe care le comercializam si despre serviciile oferite prin intermediul echipelor noastre de profesionisti, angajati sau colaboratori.

Catalogul de produse si servicii Saint-Gobain Rigips, editia revizuita si adaugita, cuprinde descrieri detaliate atat ale produselor si sistemelor Rigips®, cat si detalii referitoare la tehnica de montaj si punerea acestora in opera. Informatiile, structurate in patru mari capitole, inlesnesc accesul la orice tip de produs, sistem sau serviciu pus la dispozitia clientilor nostri:

  • Cap. 1: Sisteme de constructii interioare usoare pe baza de placi – pereti, plafoane, podele
  • Cap.2: Sisteme pentru finisare zidarie interioara, pe baza de ipsos – pereti, plafoane
  • Cap. 3: Sisteme pentru plafoane suspendate casetate si fixe cu performante acustice
  • Cap. 4: Servicii

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin noul website adaptat pentru dispozitive mobile, cu navigare intuitiva, astfel ca toate informatiile publicate in noul catalog de produse şi servicii Saint-Gobain Rigips sa poata fi accesate in orice moment.

Ne angajam in fata clientilor nostri ca relatiile de afaceri vor fi onorate cu aceeasi promptitudine si integritate demonstrate deja de-a lungul colaborarii noastre.