Documente asociate

Documentație gratuită

  • Fișe tehnice
  • Declarații de performanță
  • Cataloage

Pasta ready-mix pentru rosturi și finisare plăci Aquaroc® ProMix Finish

ProMix Aquaroc Finish este un produs gata preparat cu o greutate specifică redusă, destinat finisării plăcilor din ciment Aquaroc - utilizate în spații cu umiditate ridicată permanentă sau intermitentă. 

Se utilizeaza la finisarea rosturilor și unde se dorește un finsaj ridicat al suprafeței plăcilor, în vederea pregătirii pentru vopsire.

Poate fi utilizat de asemenea pentru finisajul pereților sau tavanelor realizate din beton sau zidărie în spații cu umiditate ridicată.

Ambalare - găleată 12 kg. Culoare: gri. pH: aprox 8. Gălețile nedesfacute pot fi stocate timp de 12 luni. Gălețile desfăcute se pot păstra pentru 3 luni, cu capacul ferm inchis. 

Consum pentru rosturi: 0,7 l/mp de placă, pentru rosturi cu lățimea de 5mm.

Consum pentru finisarea plăcilor pe întrega suprafață: 1 kg/mp/mm.

Depozitare - Feriți de îngheț și expunere la razele soarelui. Depozitați între +5°C și +30°C.

Pasta ready-mix pentru rosturi și finisare plăci Aquaroc® ProMix Finish

Produsul este gata preparat, nu adăugați aditivi. Amestecați dacă este necesar. Material cu uscare la aer. Timpul de uscare depinde de substrat, grosimea în care a fost aplicat materialul, temperatura, ventilarea camerei și condițiile atmosferice. 

Aplicare  - Aplicați manual pe suprafețe curate, uscate și fără zone fragile sau cu desprinderi, la o temperatură de minim 5°C (și maxim +30°C).

Pentru rosturi se va aplica mai întâi un strat de umplere, urmând ca dupa 24 ore să se aplice un nou strat cu o lâțime suficientă pentru a îngloba banda Aquaroc Tape. Este recomandabil ca aplicarea fiecărui nou strat să se facă după 24 ore timp de uscare de la precedentul, atât la finisarea rosturilor, cât și a suprafeței.

La finisarea suprafeței, grosimea de aplicare este de maxim 1 mm pe strat.
Utilizați hârtie abrazivă cu granulație 100-120 pentru corecții. Utilizați mască anti-praf și ochelari de protecție la finisarea cu hârtie abrazivă.

Are o aderență ridicată la substrat și realizează o suprafață rezistentă, cu toleranță mare la umiditate.

Documente asociateDe unde cumperi

Date tehnice

Cod SAPMarca si tipMod prezentare, masa netă Consum  lipire               Consum finisare suprafațăSuprafață  chituită și finisată într-un singur strat dintr-un ambalaj (mp)Info logistice (buc/palet)Termen livrare

FTFișă tehnică

DOPDeclarație de performanță

FDSFișă de securitate

5200848293Aquaroc® ProMix Finish - pastă ready mix pentru rosturi și finisarea plăcilor din ciment Aquaroc®

găleată,

12 litri

0.7 l/mp   

1 l/mp/

strat de 1mm

733CFT Aquaroc® ProMix Finish pastă ready mix pentru rosturi și finisare plăciDOP Aquaroc® ProMix Finish pastă ready mix pentru rosturi și finisare plăci