Saint-Gobain desemnat “Angajator de Top” la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv

  

 

 

 

 

Grupul Saint-Gobain a fost certificat la nivel global, pentru al patrulea an consecutiv, ca “Angajator de Top” de către Institutul Top Employers, datorită atenției sporite acordate integrării noilor angajați, implementării programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei şi oportunităţilor de mobilitate oferite în cadrul organizaţiei.

Pentru al treilea an consecutiv,  compania Saint-Gobain a fost desemnată oficial “Angajator de Top” şi în România, pentru condiţiile de muncă deosebite oferite angajaților sai.  În total, Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 32 de țări în care operează, Indonezia fiind certificată pentru prima dată anul acesta. De asemenea, au fost reînnoite certificările Grupului ca “Angajator de Top” în Europa, America de Nord, Asia şi America Latină.

Despre Programul de Certificare

În calitate de companie independentă de certificare, Institutul Top Employers evaluează organizaţiile pe baza unui chestionar global de bune practici în domeniul resurselor umane. Pentru a fi certificate, companiile trebuie să atingă standardul minim necesar stabilit de Institut.

Chestionarul de evaluare abordează 10 teme, precum: strategia cu privire la managementul talentelor, planificarea forței de muncă, procesul de integrare în companie a noilor angajaţi, programele de învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, politica de compensații și beneficii şi cultura organizațională.

Despre Institutul Top Employers

Top Employers este o instituţie globală care certifică excelenţa condiţiilor de muncă oferite angajaţilor. Înființat cu peste 25 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat peste 1500 de organizații, din 118 țări. Acești angajatori de top au adus un impact pozitiv pentru peste 6 milioane de angajați la nivel global.