Saint-Gobain, partener oficial la Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE București, 2019

Saint-Gobain, partener oficial la Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE București, 2019

Pe data de 18 aprilie 2019, la Hotel Radisson Blu București, a avut loc cea de-a XX-a ediție a conferințelor SHARE, dedicate comunității arhitecților și inginerilor constructori.

Evenimentul a reunit aproximativ 500 de arhitecți, arhitecți peisagiști, proiectanți, proiectanți de soluții de iluminat, ingineri, urbaniști, dezvoltatori imobiliari, companii cu soluții inovatoare în domeniul construcțiilor, dar și alți profesioniști din domeniul arhitecturii din Austria, Olanda, Italia, Marea Britanie, Grecia, Spania, Cipru, Bulgaria și România.

În cadrul acestui eveniment, Saint-Gobain a prezentat soluții inovatoare care contribuie la construcția clădirilor viitorului și la creșterea nivelului de confort al ocupanților și utilizatorilor acestora: ferestre cu control solar și izolare termică, oglindă și sticlă pentru cabine de duș cu efect anti-coroziune de la Saint-Gobain Building Glass, pereți și plafoane de la Saint-Gobain Rigips, ce oferă protecție la umiditate, izolare termică și fonică, soluții Saint-Gobain Weber pentru hidroizolații, precum și sisteme inteligente pentru controlul umidității de la Saint-Gobain Isover. 

Tot în cadrul SHARE a avut loc și gala premiilor ROMANIAN BUILDING AWARDS, cel mai mare eveniment de recunoaștere a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit din România.  Anul acesta, juriul a fost alcătuit dintr-o echipă națională și internațională de excepție pentru selecția și jurizarea proiectelor. Cinci dintre cei 12 finaliști ai ediției 2019 au primit doua premii I și trei mențiuni.   

Informații suplimentare pe www.share-architects.com