Saint-Gobain premiată la Euro-Construcții 2015

Saint-Gobain premiată la Euro-Construcții 2015

Pe data de 25 mai a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor Pieţei de Construcții & Instalații EURO-Construcții 2015, in cadrul careia au fost premiate 69 de companii si 11 organizatii institutionale din domeniile constructii si instalatii, evenimentul fiind parte integranta a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii.

Evenimentul, aflat la editia a patra, a fost organizat de publicatia Agenda Constructiilor, la manifestare participand peste 360 de invitati.

Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din domeniile constructii si instalatii si pentru a prezenta realizarile acestui sector intregii comunitati de afaceri. Distinctiile au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania la patru categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR si Reliable Brands.

Saint-Gobain a fost premiata la trei din cele patru categorii, dupa cum urmeaza:

Dezvoltare & Afaceri:

Saint-Gobain Construction Products Romania - Isover Business Unit

Inovatie si Tehnologie:

Saint-Gobain Glass Romania

Reliable Brands:

Saint-Gobain Construction Products Romania - Rigips Business Unit