Vizita studenti UTCN la fabricile de ipsos si de placi Saint-Gobain Rigips din Turda

În cadrul proiectului educațional pe care Saint-Gobain îl desfășoară în colaborare cu numeroase colegii şi universități din întreaga țară, cateva zeci de studenti ai Facultatii de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca au vizitat fabricile Saint-Gobain Rigips din Turda, actiune care  a avut drept scop familiarizarea cu Viziunea si misiunea Grupului Saint-Gobain si a produselor sale inovatoare in randul studentilor Universitatii Tehnice de Constructii din Cluj-Napoca.

Studenții, însoțiți de trei cadre didactice din cadrul facultății, impreuna cu dna Prorector al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, s-au aratat incantarea și și-au exprimat interesul pentru a reveni în cadrul Saint-Gobain în stagii de practică și proiecte de internship.

Informatii suplimentare pe https://crmse.utcluj.ro/index.php/anunturi/vizita-studentilor-utcn-la-saint-gobain-rigips.html

 

Iata cateva dintre mesajele primite de la studenti si profesori, cu prilejul acestei vizite:

„Nu credeam niciodata ca poate exista atat de multa ordine si disciplina, dar dupa vizita de ieri mi-am schimbat total părerea. Din punctul meu de vedere in urma celor văzute eu nu cred ca cei de acolo sunt doar colegi de munca, ci sunt o mare familie. Căldura cu care am fost primiţi, modul de abordare a subiectelor a fost pur si simplu geniala. Va mulţumim! Aştept cu nerăbdare sa ne mai intalnim si sa descoperim împreuna si mai multe lucruri frumoase!”

„Mi-au plăcut foarte mult oamenii de acolo, organizarea, curatenia. Pe scurt, as repeta oricand aceasta experienţa.”

„Am fost foarte surprinsa de cât de evoluat este totul, de ce echipa tânără şi deschisa exista, de faptul ca, deşi este vorba de fabrici de materiale de constructii, nu exista atât praf cum te-ai fi aşteptat. Totul este foarte bine gândit. A fost o experienţa care m-a învăţat multe şi m-a atras chiar şi mai mult spre aceasta ramura. Va mulţumesc!”

„Vizita la fabricile din Turda a fost o activitate interesanta. Datorita ei, am putut vedea in realitate tot ce ni se predă la orele de curs si am văzut practic determinările pe materialele de construcţii ce pleacă din fabrica către magazine. Ordinea si disciplina sunt pe primul loc la fiecare dintre fabrici si asta mi-a plăcut foarte mult. Mulţumesc frumos pentru oportunitatea oferita si primirea călduroasă.”

„Am fost plăcut impresionata. Din perspectiva mea lucrurile arătau puţin diferit, dar lucrul care m-a uimit a fost numărul destul de redus de angajaţi. Adică, înţeleg ca totul este automatizat, dar am fost surprinsă de un număr atât de redus, din ce am reuşit eu să observ. Lucrurile pe care le-am vazut mi-au plăcut şi au reuşit să mă pună pe gânduri, să conştientizez că lucrurile sunt mai complexe decât credeam. Vă mulţumesc pentru timpul alocat vizitei noastre, organizarea dvs. s-a simţit in mod plăcut.”

„Pentru mine a fost un experiment foarte bun. Mi-au plăcut curăţenia şi ordinea. Chiar vreau sa fac practica acolo.”

„Am fost plăcut impresionata fiindcă nu mă aşteptam să fie toate fabricile aşa de bine organizate şi aşa de ordonate. Apreciez faptul ca se pune accentul pe calitate şi pe dorinţele clienţilor. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat ca sa organizeze o asemenea activitate benefica pentru noi studenţii.”

„Dupa părerea mea, fabricile care aparţin grupului Saint-Gobain sunt nişte fabrici care isi respecta angajaţii, sunt nişte fabrici conforme cu standardele inalte si sunt nişte fabrici in care mi-ar plăcea sa lucrez dupa finalizarea facultăţii. Va mulţumim pentru tot sprijinul acordat!”

„Mi-as dori sa pot lucra si eu intr-un mediu ordonat si cu o echipa foarte bine pregătita asa cum am intalnit la Grupul Saint-Gobain.”

„Totul este foarte organizat, fiecare îşi ştie foarte bine locul şi scopul. Ce m-a impresionat foarte mult a fost tehnologia foarte avansată cu care se lucrează. Mi-ar plăcea să fac practică la una dintre fabrici. Mai ales ce se face in laboratoare mi se pare foarte interesant.”

„Mi s-a părut interesant nivelul la care au ajuns fabricile”.

„Am fost plăcut impresionata de oamenii care muncesc acolo si de tehnologia foarte dezvoltata. A fost o experienţă unica si mi-ar face plăcere sa am ocazia sa ma întorc la Grupul Saint-Gobain in practica.”

„Wowl Am rămasă impresionata! Pur şi simplu abia aştept sa termin facultatea şi sa colaborez cu un asemenea colectiv. Imi doresc sa fac practica la fabrica de ipsos, ca un mic ajutor domnului de la camera de control. Vreau sa încerc şi la celelalte fabrici pentru a descoperi ce îmi place mai mult. Îmi doresc sa cunosc fiecare tehnologie in parte şi sa o pot prezenta studenţilor, la rândul meu. Sa le luminez viziunea aşa cum aţi făcut-o şi dumneavoastră cu noi. Mulţumim pentru efortul depus, pentru primirea călduroasă şi pentru atenţia acordată.”

„Buna organizare si colectivul mi-au captat atenţia, dorindu-mi ca in viitor sa colaboram.”