Viziunea Grupului Saint-Gobain

Grupul Saint-Gobain doreste sa isi mentina pozitia de lider mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii, oferind solutii inovatoare provocarilor critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator.

Prioritatea noastra principala este sa ne intelegem clientii pentru a putea raspunde astazi la nevoile lor, in acelasi timp, anticipandu-le pe cele de maine”, Pierre-Andre de Chalendar, Presedintele Grupului Saint-Gobain.

Solutiile din domeniul  Habitat-ului  oferite de Grupul Saint-Gobain pentru constructii noi si renovari, ce reprezinta peste 70% din cifra de afaceri, au ca scop imbunatatirea vietii oamenilor. Pentru Saint-Gobain, "Habitat"-ul semnifica mai mult decat simplul fapt de a construi. In sensul utilizat de Saint-Gobain, "Habitat"-ul se refera la tot ce tine de case, apartamente si locatiile unde traim, muncim, ne odihnim, ne facem, cumparaturile etc.

 

Segmentele pentru care produsele Saint-Gobain sunt relevante:

  • Cladiri de locuinte (rezidentiale)
  • Cladiri comerciale si pentru diverse servicii
  • Constructii civile si lucrari de infrastructura

Grupul este activ si pe pietele industriale, unde expertiza sa este pretioasa – mai ales in domeniul inovatiei si co-dezvoltarii de noi materiale de inalta performanta ce isi gasesc aplicabilitatea in sectoare de activitate precum: industria auto, aeronautica, sanatate, aparare si securitate, si chiar in industria alimentara.

 

PRODUSE SI SERVICII

Finisaje exterioare: sticla pentru constructii, mortare industriale, produse pentru exterior, tevi.

Finisaje interioare: izolatii, gips-carton si ipsos pentru constructii, sticla pentru interioare.

Materiale tehnologice: sticla “coat”, materiale de inalta performanta pentru Habitat sau pentru industrie.

Solutii de eficienta energetica: solutii multi-confort, renovari multi-confort.

Distributie si servicii: materiale grele de constructii, instalatii si sanitare, lemn si panouri, solutii interioare, acoperisuri, inginerie civila, placi ceramice, echipamente si instrumente pentru santiere.