Gyptone

Gyptone

Soluții acustice cu design de înaltă clasă, realizate cu plafoane false casetate, demontabile, sau cu panouri Gyptone – din gips-carton.  
Plăcile pătrate sunt potrivite pentru birourile cu suprafețe mari tip “open space”, birouri obișnuite, săli de sedinte și conferințe, săli de clasă, biblioteci și săli de lectură, cabinete medicale, camere pentru medici și asistente, restaurante, săli de mese, braserii și baruri, bănci, magazine. Plăcile dreptunghiulare (lamele) sunt potrivite pentru plafoane casetate pe coridoare și spații înguste (cu până la 2.4 m lățime) din: clădiri administrative, instituții școlare, sanitare, clădiri de birouri. În combinație cu structură Gyptone. Coeficient de izolare acustică DNCW=16-33 dB (cu vată minerală), rezistență la umiditate până la 70-80%, în funcție de variantă, clasa de combustibilitate C0, reflexia luminii între 70-82%, în funcție de variantă.

Panourile perforate mari sunt destinate plafoanelor în câmp continuu și placărilor de pereți în spațiile de recepție, coridoare de acces, restaurante și săli de mese, birouri, săli de ședințe și de conferințe, săli de clasă, de studiu și biblioteci, săli de educație fizicăă, studiouri de fitness, săli de bowling, show room-uri și magazine. Cu Gyptone Big Curve se pot crea inclusiv suprafețe curbe. În combinație cu structura Gyptone. Coeficient de izolare acustică DNCW=16-33 dB (cu vată minerală), rezistență la umiditate până la 70%, clasa de combustibilitate C0, reflexia luminii 75%.

Ghid de lucrări

Comenzi online
Ghid de lucrări

Descoperă propunerile noastre de amenajare și ghidul de lucrări.

Vezi mai multe

Plafoane casetate

Plafoane casetate
Plafoane casetate

Calculează ușor necesarul de materiale pentru realizarea unui plafon casetat.

Vezi mai multe

Necesar de materiale

Necesar de materiale
Necesar de materiale

Alege soluția potrivită pentru locuința ta și calculează necesarul de materiale.

Vezi mai multe