Grupul Saint-Gobain accelerează procesul de transformare organizaţională şi lansează programul “Transform & Grow”

Grupul Saint-Gobain accelerează procesul de transformare organizaţională şi lansează programul “Transform & Grow”

Programul „Transform & Grow” este construit în jurul a doi piloni: un management mai flexibil al portofoliului de produse și soluții, respectiv o nouă structură organizaţională, mai simplă şi mai agilă, adaptată nevoilor clienților și încorporând soluții digitale la orice nivel.

Noul sistem de management, adoptat la nivel global, include canale decizionale mai rapide și mai clare, promovează o mai mare responsabilitate în rândul angajaților și oferă clienților noștri o gamă mai largă și mai integrată de produse și servicii. De asemenea, noua organizare va permite Grupului să susțină dezvoltarea sinergiilor comerciale pentru a oferi pe piață întreaga gamă de produse și soluții Saint-Gobain, într-o manieră coordonată.

Pentru managementul afacerilor locale, începând cu 1 ianuarie 2019, domnul Ovidiu Păscuţiu a fost numit Director General al Grupului Saint-Gobain în România. "Programul “Transform & Grow“ ne va permite să dezvoltăm competitivitatea companiei şi să exploatăm potenţialul de creştere al acesteia, creând valoare adăugată pentru toţi clienţii şi partenerii noştri. Vom continua să ne concentrăm asupra inovației și asupra dezvoltării durabile, păstrând în centrul preocupărilor noastre cele mai importante valori ale companiei - siguranța, bunăstarea și performanța, pentru a ne consolida poziţia de lider pe toate segmentele de piaţă pe care activăm în România. Prin implementarea acestui program, vom avansa către materializarea obiectivului nostru de a contribui la crearea de spații de locuit minunate și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin proiectarea, fabricarea și distribuirea de materiale și soluții vitale bunăstării noastre și viitorului nostru comun”. (Ovidiu Păscuțiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România)