Alătură-te echipei Saint-Gobain Rigips

Recrutarea în cadrul companiei Saint-Gobain reprezintă un proces derulat pe mai multe canale. Căutăm potenţiali candidaţi pentru locurile de muncă în principal prin intermediul reclamelor pe Internet si printr-o reţea bine dezvoltată de contacte de afaceri. Suntem prezenţi în cadrul universităţilor şi colegiilor tehnologice, participăm la târguri pentru ocuparea forţei de muncă şi la expoziţii pe teme de afaceri şi industrie.

 

Daca vrei sa faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău pe e-mail la: cariere.rigips@saint-gobain.com

 

Etapele procesului de recrutare 

Selectarea cererilor

Revedem în detaliu fiecare cerere primită în parte. Analizăm calificarea şi experienţa profesională a candidaţilor în contextul cerinţelor locului de muncă. În cazul în care ne convingeţi că sunteţi persoana potrivită pentru locul de muncă respectiv, veţi fi invitat telefonic sau prin e-mail să participaţi la interviu. Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare înainte de susţinerea interviului, personalul din cadrul Departamentului de resurse umane vă stă la dispoziţie.

 

Interviu pentru ocuparea locului de muncă - Deschidere

Datorită experienţei pe termen lung a specialiştilor noştri în recrutare, interacţiunea în timpul fiecărui interviu ia forma unei conversaţii deschise, axată pe aspecte de ordin profesional. 
Considerăm că fiecare întâlnire de acest gen reprezintă o ocazie excelentă pentru a ne face cunoscută compania, structura organizatorică, personalul, produsele şi procesele corespunzătoare acesteia. Aşadar, nu vă fie teamă să adresaţi întrebări.În cadrul interviului nu evaluăm candidaţii, ci aptitudinile, competenţele şi motivaţia acestora de a ocupa un anumit loc de muncă. Dorim să cunoaştem toate atuurile şi punctele forte ale fiecărui candidat.

 

Interviu pentru ocuparea locului de muncă - Continuare

În cele mai multe cazuri, managerul departamentului care a scos la concurs postul pentru care aţi aplicat participă la şedinţa de recrutare. Dacă acest lucru nu este posibil, se va stabili o întâlnire separată la o dată ulterioară. Interviul cu managerul de departament ia forma unei discuţii detaliate, focusate pe tema în sine, cu privire la aşteptările candidatului pentru postul oferit şi provocările asociate acestuia. Vi se vor comunica cerinţele specifice postului şi competenţele, abilităţile şi cunoştinţele necesare în scopul îndeplinirii cu succes a responsabilităţilor de serviciu. Acesta este un alt bun prilej de a adresa toate întrebările pe care le-aţi putea avea. 

 

Instrumente de evaluare

În cazul candidaţilor admişi, utilizăm suplimentar Teste de competenţă sau îi invităm pe candidaţi în cadrul Centrului de evaluare condus de firme specializate terţe.

 

Feedback

Fiecare candidat va primi din partea noastră feedback şi o decizie cu privire la cursul ulterior al procesului de recrutare.

 

Oferta de muncă

În cazul în care rezultatul interviului şi procedurile suplimentare de recrutare sunt pozitive, vi se va oferi un loc de muncă în cadrul companiei noastre. 

 

Pozițiile disponibile în cadrul echipei Saint-Gobain Rigips