Consultanță tehnică

cover_consultanta_tehnica

Consultanță tehnică

Echipa noastra ofera suport tehnic atat prin materialele de informare, cat si prin consultanta directa pe proiect.

CONSULTANȚĂ DIRECTĂ

Reprezentantii de vanzari sunt pregatiti si pot sa ofere consultanta tehnica ad-hoc, fiind  instruiti din punct de vedere tehnic in cadrul unui program intern continuu de perfectionare care cuprinde notiuni teoretice si practice din domeniile: structuri in constructii, acustica, protectii la foc, legislatie, tehnici de punere in opera a solutiilor din gips-carton, placi speciale, finisaje pe baza de gleturi si tencuieli, plafoane fixe si demontabile.

Reprezentantii de vanzari sunt persoane experimentate, avand la activ proiecte derulate in diverse segmente :

  • segmentul rezidential: constructia si renovarea de LOCUINTE,
  • segmentul non-rezidential: BIROURI, magazine si centre comerciale din segmentul COMERCIAL, scoli si alte cladiri din segmentul EDUCATIE, spitale si clinici din domeniul SANATATE, hoteluri si restaurante din domeniul OSPITALITATE, sali de sport si spatii culturale si de distractie pentru RECREERE/TIMP LIBER.

Ei au la dispozitie diverse materiale: Catalogul de Solutii Tehnice, programe de  calcul sau simulare, literatura de specialitate din brosurile tehnice, mostre etc.

Departamentul TEHNIC reuneste specialisti  cu studii tehnice care pot oferi solutii clasice, dar si solutii inovatoare, in functie de specificul proiectului si de beneficiile cumulate urmarite – calitatea aerului, izolare fonica, protectii de un anumit nivel la umiditate sau foc, imbunatatirea acusticii in incaperi, rezistenta la lovituri si durabilitate crescuta, termoizolare, etc.

Ei pot accesa atat materialele pe care reprezentantii de vanzari  le au la dispozitie, enumerate mai sus, si in plus au acces la o gama larga de teste, studii, si la o retea locala si internationala de experti.  Expertii externi pot oferi consultanta alaturi de echipa Saint-Gobain Rigips in diverse domenii  - de exemplu : acustica, proiectare specializata pe anumite segmente, etc.

Membrii Departamentului Tehnic pot fi implicati in proiecte prin intermediul reprezentantilor de vanzari sau prin cerere directa sosita prin mail sau telefon – datele de contact generale ale companiei se regasesc in sectiunea CONTACT din acest site.

CATEVA MATERIALE TEHNICE DE INFORMARE la indemana dvs: