Consultanță tehnică

cover_consultanta_tehnica

Consultanță tehnică

Echipa noastră oferă suport tehnic atât prin materialele de informare, cât și prin consultanță directă pe proiect.

CONSULTANȚĂ DIRECTĂ

Reprezentanții de vânzări sunt pregatiți și pot să ofere consultanță tehnică ad-hoc, fiind instruiți din punct de vedere tehnic în cadrul unui program intern continuu de perfecționare care cuprinde noțiuni teoretice și practice din domeniile: structuri în construcții, acustică, protecții la foc, legislație, tehnici de punere în operă a soluțiilor din gips-carton, plăci speciale, finisaje pe bază de gleturi și tencuieli, plafoane fixe și demontabile.

Reprezentanții de vânzări sunt persoane experimentate, având la activ proiecte derulate în diverse segmente:

  • segmentul rezidențial: construcția și renovarea de LOCUINȚE;
  • segmentul non-rezidențial: BIROURI, magazine și centre comerciale din segmentul COMERCIAL, școli și alte clădiri din segmentul EDUCAȚIE, spitale și clinici din domeniul SĂNĂTATE, hoteluri și restaurante din domeniul OSPITALITATE, săli de sport și spații culturale și de distracție pentru RECREERE/TIMP LIBER.

Ei au la dispoziție diverse materiale: Catalogul de Soluții Tehnice, programe de calcul sau simulare, literatura de specialitate din broșurile tehnice, mostre etc.

Departamentul TEHNIC reunește specialiști cu studii tehnice care pot oferi soluții clasice, dar și soluții inovatoare, în funcție de specificul proiectului și de beneficiile cumulate urmărite – calitatea aerului, izolare fonică, protecții de un anumit nivel la umiditate sau foc, îmbunătățirea acusticii în încăperi, rezistență la lovituri și durabilitate crescută, termoizolare etc.

Ei pot accesa atât materialele pe care reprezentanții de vânzări le au la dispoziție, enumerate mai sus, și în plus au acces la o gamă largă de teste, studii, și la o rețea locală și internațională de experți. Experții externi pot oferi consultanță alături de echipa Saint-Gobain Rigips în diverse domenii - de exemplu: acustică, proiectare specializată pe anumite segmente etc.

Membrii Departamentului Tehnic pot fi implicați în proiecte prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin cerere directă sosită prin mail sau telefon – datele de contact generale ale companiei se regăsesc în secțiunea CONTACT din acest site.

CÂTEVA MATERIALE TEHNICE DE INFORMARE la îndemâna dvs: