Noutăți
2 min

MĂRCILE NOASTRE CREEAZĂ CONFORT ÎN BIROURILE SAINT-GOBAIN ROMÂNIA

Birou Saint-Gobain Romania

Birourile Saint-Gobain România

Birourile Saint-Gobain România înglobează soluții Rigips®, Rimano®, Glasroc® F, Rigiprofil®, Ecophon.

Pereții de compartimentare din gips-carton din zona birourilor și a casei scărilor au rol de izolare fonică (până la 65 dB), sunt rezistenți la lovituri și pot susține greutăți - fiind realizați cu dublă placare cu plăci revoluționare Habito® - tip DFRI.

Plafoanele din zonele de depozitare sunt realizate cu plăci rezistente la foc, Rigips® RF, pe structură metalică Rigiprofil.

Pereții de compartimentare cu suprafață curbă au rezistență la foc și rol estetic, fiind realizați cu plăci din ipsos armat cu fibră de sticlă Glasroc® F Riflex - a căror rază de curbură permite creare de forme arhitecturale deosebite.

Plafoanele demontabile Ecophon îmbunătățesc acustica în spațiile deschise și în birouri, îndemnând la creativitate prin estetica designului - culoare și forme dinamice - rotunde, rectangulare, neregulate, de tip insulă sau tavan continuu cu muchii vizibile sau ascunse. Diverse variante au fost utilizate:

  • Ecophon Solo - Insule suspendate: Rectangle (dreptunghi) 2400 mm x 600 mm, Square (pătrat) 1200 mm x 1200 mm, având o reflexie a luminii ridicată (85%);
  • Ecophon Master Eg XL Gros. 40mm, lung. 2400 mm x lăț. 600 mm; muchii cu design unic, impresie de plutire, reflexia luminii 85%. Clasa de absorbție a sunetelor A - cea mai performantă αw = 0.9-1 (max), ideal pentru spații de birouri colective tip "open space" sau spații în care o bună acustică este cerință esențială. Calitatea aerului: clasa A+ conform French VOC - cea mai performantă Structură T 24 - Connect Grid, culoare negru mat (black).

Gleturile de nivelare și finisare pe bază de ipsos Rimano® BIANCO și Rigips® SUPER TOP au fost utilizate pentru finisarea spațiilor realizate din zidărie (spre zona de hol - cu lifturile). Acestea au rol estetic, dar și de îmbunătățire a confortului higrotermic prin echilibrarea gradului de umiditate din interiorul spațiului. Ipsosul poate absorbi excesul de umiditate din încăpere când atmosfera are prea mulți vapori de apă sau poate reda umiditate în atmosferă, dacă aerul este prea uscat.

Birourile Saint-Gobain Romania

Imagini din timpul execuției și imagini ale spațiilor finalizate de birouri - clădirea ONE UNITED TOWER, București.