Comunicate de presă
2 min

Modificarea sediului social al Saint-Gobain Construction Products România S.R.L.

Începând cu data de 1 aprilie 2022, Saint-Gobain Construction Products România S.R.L. are sediul social  la o noua adresă, respectiv în București, Sector 1, One United Tower, Calea Floreasca nr. 165, etajul 10, cod poștal 014459. 

 

Sediul One United Tower ocupă un spațiu de 1.400 mp, modern, certificat, care întrunește toate standardele de ultimă generație în ceea ce privește siguranța la locul de muncă. Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, unul dintre cele mai mari ratinguri pentru performanță și impact asupra mediului. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța la locul de muncă. Astfel, echipele noastre vor beneficia de un mediu de lucru cu design atrăgător și confortabil, cu sisteme performante de încălzire și ventilație.

 

Printre soluțiile Saint-Gobain alese să dea viață noului spațiu de lucru se numără:

  • vitrajele performante cu sticlă Saint-Gobain Cool-Lite SKN 154 II fabricată la Călărași și procesată la București și Vălenii de Munte;
  • placările și pereții de compartimentare cu sisteme performante ce au în alcătuire plăci revoluționare din gips-carton Habito®, dar și alte soluții performante marca Rigips® pentru confort și siguranţă;
  • plafoanele și panourile fonoabsorbante marca Ecophon®;
  • panourile termo și fonoizolante CLIMAVER® din vată minerală ISOVER pentru sistemele HVAC - canale de ventilație și climatizare etc.