Documente asociate

Documentație gratuită

  • Fișe tehnice
  • Declarații de performanță
  • Declarații de mediu (EPD)
  • Fișe de securitate

Glet de finisare Rimano® GLET

Produs conform standardului SR EN 13279.

Glet de finisare din ipsos alb destinat finisarii peretilor si tavanelor interioare, aplicabil manual în grosimi de pâna la 2 mm. Pentru finisari sau renovari ale finisajelor existente, reparatii. Se poate folosi în combinatie cu banda de armare Rigips® pentru reparatia fisurilor.

Aplicabil manual, în straturi succesive, peste suprafete nivelate în prealabil: tencuieli interioare pe baza de ciment, ciment-nisip, ipsos sau tinci pe baza de ciment; suprafete gletuite în prealabil cu gleturi pe baza de ipsos sau ciment.

Consum: aprox. 0,9 kg/mp/mm în cazul folosirii pe suprafete suport de ipsos nivelate în prealabil, variind în functie de rugozitatea suprafetei suport. Timp de lucru: 70 minute.

Glet de finisare Rimano® GLET

Mod de lucru

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie stabila, curata, fara praf, fara ulei, uscata si protejata de umiditate si caldura excesiva; temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie între +5° C si +35° C. Suprafetele cu absorbtie mare - caramida, BCA - trebuie udate înainte. Ideal se va aplica un grund pe stratul-suport cu scopul normalizarii absorbtiei: ex. grund universal de profunzime weber GR100
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Spatiul trebuie sa fie ventilat dar fara curenti puternici de aer. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5° C si sub +35° C.

Instructiuni de aplicare: Se vor folosi vase si unelte curate. Se presara aprox. 20 kg material în aprox. 18 l de apa (niciodata invers!). Dupa ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 3 minute) se amesteca manual sau cu mixerul, pâna la omogenizare. NU necesita o a doua amestecare (existand riscul reducerii timpului de lucru.) Se evita adaugarea de pudra în pasta preparata. Pasta se poate subtia cu apa. Se întinde cu usurinta folosind fierul de glet. Se poate aplica în straturi succesive, umed pe umed, peste suprafete gletuite în prealabil cu produse pe baza de ipsos. Pentru rezultate excelente, recomandam aplicarea ca strat de finisaj peste tencuiala Rimano® TEN.

Conditii de depozitare si transport: pastrati produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminarii cu umiditate), în vederea utilizarii ulterioare.

Valabilitate: produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului.

Şlefuire usoara.

Suport impecabil pentru vopsire: alb, neted/fara fisuri.

Timp de lucru îndelungat: 70 de minute.

Documente asociateDe unde cumperi

Date tehnice

Cod SAPMarca si tip

Mod prezentare 

Compoziție și culoare / Timp de lucruTip de aplicareConsum/mpInfo logistice unitate de livrare Termen livrare

FTFișă tehnică

DOPDeclarație de performanță

FDSFișă de securitate

5200691107Glet de finisare (sub formă de pulbere) Rimano® GLET sac 20 kg (plastic vidat - PE)*pe bază de ipsos
*culoare: alb
*timp de lucru 70 min

manuală (necesar apă: 18 l / sac 20 kg)

0.9 kg/mp (pe stratul de 1 mm)

54

AFT Rimano Glet dec 2018DOP Rimano Glet nov. 2018FDS Rimano Glet septembrie 2018