Documente asociate

Documentație gratuită

  • Fișe tehnice
  • Declarații de performanță
  • Declarații de mediu (EPD)
  • Fișe de securitate

Glet de nivelare Rimano® BIANCO

Produs conform standardului SR EN 13279-1.

Glet din ipsos alb destinat finisarii peretilor si tavanelor interioare, aplicabil manual sau mecanizat (cu pompe airless) în grosimi de 1-5 mm. Pentru nivelarea suprafetelor interioare acoperite cu tencuieli pe baza de ciment, ciment-nisip, ipsos, precum si pentru lucrari de renovare si reparatii (umpleri de gauri, acoperire bavuri etc.).

Consum: aprox. 0,9 kg/mp/1 mm în cazul folosirii pe suprafete suport de ipsos nivelate în prealabil, variind în functie de rugozitatea suprafetei suport. Timp de lucru: aprox. 60 min.

Se pot aplica doua straturi de Rimano® BIANCO la interval de 10-15 minute; rezulta o suprafata perfect neteda ce se poate vopsi. Pentru rezultate excelente, se finiseaza cu Rigips® SUPER TOP.

Glet de nivelare Rimano® BIANCO

Mod de lucru

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie stabila, curata, fara praf, fara urme de ulei, neînghetata, uscata si protejata de umiditate si caldura excesiva. Suprafetele cu absorbtie mare, trebuie udate înainte. Ideal se va aplica un grund pe stratul-suport cu scopul normalizarii absorbtiei: ex. grund universal de profunzime weber GR100
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Spatiul trebuie sa fie ventilat dar fara curenti puternici de aer. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5° C si sub +35° C.

Instructiuni de aplicare: Se vor folosi vase si unelte curate. Se presara aprox. 20 kg de Rimano® BIANCO în aprox. 14,5 l de apa (niciodata invers!). Dupa ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 3 minute) se amesteca manual sau cu mixerul, pâna la omogenizare. NU necesita o a doua amestecare (existând riscul reducerii timpului de lucru). Se evita adaugarea de pudra în pasta preparata. Pasta se poate subtia cu apa. Se întinde cu usurinta folosind fierul de glet. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate se recomanda ca gletul sa fie aplicat în doua straturi. Cel de-al doilea strat va fi aplicat înainte ca primul sa finalizeze întarirea (la un interval de aprox 10-15 min între aplicarile celor doua straturi). Pentru a obtine o finete mai mare a suprafetei finisate aceasta se stropeste cu putina apa, folosind o bidinea sau o pensula, si se netezeste cu fierul de glet.

Conditii de depozitare si transport: pastrati produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminarii cu umiditate), în vederea utilizarii ulterioare.

Valabilitate: produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului.

Şlefuire si aplicare usoara, productivitate ridicata.

Consum redus: 0,9 kg/mp/mm.

Rezulta o suprafata neteda si plana, de culoare alba, ce asigura un suport impecabil pentru aplicarea finisajului final (glet fin, vopsea sau zugraveala).

Documente asociateDe unde cumperi

Date tehnice

Cod SAPMarca si tip

Mod prezentare 

Compoziție și culoare / timp de lucruTip de aplicareConsum/mpInfo logistice (unitate de livrare)Termen livrare

FTFișă tehnică

DOPDeclarație de performanță

FDSFișă de securitate

5200691081Glet de nivelare (sub formă de pulbere) Rimano® BIANCOsac 20 kg (plastic vidat - PE)*pe bază de ipsos
*culoare: alb
*timp de lucru 60 min

manuală (necesar apă: 14,5 l/sac 20 kg)

mecanizată (cu pompe airless)

0.9 kg/mp (pe stratul de 1 mm)

54

AFT Rimano Bianco glet nivelare dec 2018DOP Rimano Bianco glet finisare nov. 2018FDS Rimano Bianco glet finisare septembrie 2018