Estetică și funcționalitate

Estetică și funcționalitate

Soluțiile de finisaje pe bază de ipsos – tencuieli, gleturi, pereți, pardoseli și plafoane din gips-carton – sunt preferate de constructori pentru că oferă posibilitatea realizării unor lucrări de înaltă calitate estetică, într-un timp mai scurt comparativ cu alte tehnologii.
Pe lângă solutțile speciale oferite de Saint-Gobain Rigips, cum sunt protecția la foc a elementelor clădirilor, protecția la umiditate, izolarea și tratarea acustică a încăperilor, izolarea termică și purificarea aerului interior, există și nevoi estetice și funcționale pentru care soluțiile care au la bază ipsosul sau gips-cartonul sunt o rezolvare potrivită.
Designerii de interior au folosit gips-cartonul încă de la intrarea pe piața românească în anul 1994, pentru realizarea de volumetrii pentru interioare originale.
Posibilitatea încorporării corpurilor de iluminat în plafoanele false Saint-Gobain Rigips oferă multiple posibilități de amenajare armonioasă în locuințe, hoteluri, restaurante sau alte spații publice. 

Ghid lucrări

Comenzi online
Ghid lucrări

Descoperă propunerile noastre de amenajare și ghidul de lucrări.

Show more

Plafoane casetate

Plafoane casetate
Plafoane casetate

Calculează ușor necesarul de materiale pentru realizarea unui plafon casetat.

Show more

Necesar de materiale

Necesar de materiale
Necesar de materiale

Alege soluția potrivită pentru locuința ta și calculează necesarul de materiale.

Show more