Rezistență ridicată la impact

Rezistență ridicată la impact

În spațiile intens circulate, cum ar fi holurile, sau în încăperile utilizate de un număr mare de persoane, de exemplu sălile de clasă, rezistența la impact a pereților este un aspect de care trebuie ținut cont. Placa Rigidur din ipsos armat cu fibre celulozice și aditivi minerali este omogenă și are o suprafață netedă, extrem de rezistentă.
Se utilizează la realizarea de construcții în sistem uscat cu excelente calitați de izolare fonică și rezistență la foc: pereți și plafoane, cu protecție împotriva incendiilor și protecție fonică, placarea elementelor portante sau de sprijin, pereți de compartimentare neportanți. Este ideală pentru compartimentări în clădiri cu trafic intens de persoane: holuri în spitale, clinici sau școli. În plus, pe casa scărilor adaugă rezistență acolo unde se va monta balustrada/mana curentă.
Plăcile din ipsos cu fibre celulozice Rigidur pot susține obiecte de mobilier suspendate: obiectele ușoare se fixează simplu cu cârlige; rafturile și dulapurile suspendate se prind fără probleme cu dibluri pentru perete (tip Molly), respectând sarcina maximă admisă a peretelui de compartimentare. Corpurile de iluminat se pot fixa pe plafonul construit cu Rigidur, cu alegerea accesoriilor potrivite.

Ghid lucrări

Comenzi online
Ghid lucrări

Descoperă propunerile noastre de amenajare și ghidul de lucrări.

Show more

Plafoane casetate

Plafoane casetate
Plafoane casetate

Calculează ușor necesarul de materiale pentru realizarea unui plafon casetat.

Show more

Necesar de materiale

Necesar de materiale
Necesar de materiale

Alege soluția potrivită pentru locuința ta și calculează necesarul de materiale.

Show more