Segment CLĂDIRI INDUSTRIALE

Clădiri industriale

Construcțiile din Segmentul Industrial sunt foarte importante deoarece în cadrul acestora se desfășoară majoritatea proceselor de producție. Saint-Gobain Rigips oferă soluții potrivite acestui segment cu cerințe specifice domeniului industrial.

Baie

Pentru a lupta împotriva umidității în zona băii, Saint-Gobain Rigips propune soluțiile cu plăci de gips-carton RBI (de culoare verde) sau pe bază de ipsos armat și impermeabilizat, Glasroc H.

Pentru amenajarea băilor adiacente spațiilor de birouri sunt recomandate soluțiile de pereți cu structură metalică dublă independentă Rigips® Rigiprofil, care permit mascarea instalațiilor electrice și sanitare și asigură o izolare acustică corespunzatoare.

Birouri

Un criteriu important în performanța angajaților este confortul pe care spațiul de lucru îl oferă.

Soluțiile speciale de plafoane casetate oferite de Saint-Gobain Rigips au un rol foarte important în asigurarea unui climat confortabil la birou.

Plafoanele casetate marca Rigips îmbunătățesc confortul la birou pentru că sunt:

  • FUNCȚIONALE – permit accesul rapid la instalațiile de climatizare sau electrice și scurtează astfel timpul de așteptare atunci când intervine o eroare de funcționare
  • ESTETICE – fiecare categorie de plafoane casetate marca Rigips vine într-o varietate largă de modele și chiar culori, astfel încât să completeze armonios designul interior.
  • EFICIENTE ACUSTIC – performanțele ridicate de absorbție acustică, sau altfel spus, o reducere a efectului de ecou, care este de obicei resimțit în camerele mari, cu suprafețe lise – pereți perfect drepți, din sticlă, pardoseli din marmură.
  • BENEFICE PENTRU SĂNĂTATE -  gamele de plafoane Rigiton și Gyptone înglobează tehnologia Activ’Air® - conțin compuși care absorb și neutralizează substanțele nocive din aerul interior, cunoscute și ca VOC (Volatile Organic Compounds), dintre care poate cea mai cunoscută este formaldehida.